PENGUMUMAN TARIKH PINDAH

View previous topic View next topic Go down

PENGUMUMAN TARIKH PINDAH

Post  Kee Rock on Thu Oct 23, 2008 9:02 am

Setelah 18 tahun menetap di Kuala Lumpur ini Saya dan Ojima akhirnya mengambil keputusan untuk bersara awal dan kembali ke Kota Kinabalu/Tawau pada 6 November 2008. Rumah ni sudah jual. Kereta pun sudah ada yang mau beli. Dalam tempoh 2 minggu ini sehingga hujung bulan saya masih di Setiawangsa mengemas barang untuk dihantar pulang dan hmmmm Garage sale. itu pun buat lah sebanyak mana yang boleh.
Pindah rumah adalah perkara yang paling sukar dan banyak cekcok banyak rewel. aduuiii penat banyak urusan pulak tu. mana mau urus membawa ni Kucing punya inport export permit. mana mau cancel semua tu utilities. Sudah tu hilang pulak resit cagaran air yang dah lapuk 18 tahun entah kemana adduuu!!! cyclops

Kejap lagi mau bawak tu kucing pulak mau kena implant Identification Microchip. Ada lagi mau kemas barang jahitan dab barang dapur saja sudah lebih 1 hari........

Ohby the way bagi sesiapa yang mau datang tengok barang-barang yang mau di "let go" sila lah ke Setiawangsa. boleh email kah boleh gak call kalau mau tapi hmmm it is not secure to post my address and phone number here. Oh well ada private messaging kan. I can send using that to anyone interested. hmmm
take care everyone flower

Kee Rock

Posts : 3
Join date : 2008-10-12
Age : 58
Location : RELOCATING BACK TO TAWAU FROM KUALA LUMPUR FROM 9TH NOVEMBER 2008

View user profile

Back to top Go down

Welcome back home sis!!

Post  leomanis on Thu Oct 23, 2008 7:27 pm

Askum kak rock, rasa terpanggil utk reply msg kak rock ni.. iyalah, 18 thn bukan satu masa yg singkat selama k rock di kl.. yang pasti aku sempat menumpang teduh di rumah kak rock di setiawangsa.. masa tu baru first year di uia (1992).. masih naive lagi hehe Very Happy kak rock lah saudaraku yang terdekat masa tuh.. apalagi raya tahun pertama aku bawak geng2 ku (5 org) beraya beberapa hari di rumah kak rock.. yang bestnya, kami dijemput di stesen LRT s/wangsa dgn 2 bijik motosikal kapcai (2 x pulang balik bah lol! ) skrg member2 ku smua sudah berkerjaya tapi ndak pernah lupa memori berhari raya di rumah kak rock di setiawangsa hingga saat ini.. dan semuanya masih ingat lagi sama kak rock Very Happy
Semua tuh kisah 16 tahun yang lalu... dan syukurlah kak rock dan abg ojima buat keputusan berhijrah balik ke twu.. Welcome back home dear kak rock and abg ojima, may both of u will always bless with His Loves and Barokah.. And I pray that all the matters regarding to your resettlement will run smoothly and if anything pls call or text me since this is the pay back time as i ow u so much... c u soon kak rock!!!! I love you I love you I love you

leomanis

Posts : 3
Join date : 2008-10-23
Age : 43
Location : Tawau

View user profile

Back to top Go down

Re: PENGUMUMAN TARIKH PINDAH

Post  Kee Heritage on Fri Oct 24, 2008 9:55 pm

wah pindah suka ko Rock, sunyi la bah KL ni..

anyway semoga berjaya dengan bisness mu? make sure ko jual susu kambing teda melamine tapi vitamin jak ah? hehehe..
What a Face What a Face What a Face

Kee Heritage
Admin

Posts : 15
Join date : 2008-10-10
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://keeheritage.forumotion.com, http://keeheritage.blogspot.c

Back to top Go down

Re: PENGUMUMAN TARIKH PINDAH

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum